ua en ru

М.Азаров підтримує ініціативу КМДА щодо затвердження генплану Києва Кабміном.

Прем'єр-міністр Микола Азаров підтримує рішення Київської міської державної адміністрації, відповідно до якого після завершення розробки генерального плану забудови міста Києва до 2025 р., він має бути затверджений Кабінетом міністрів, і право вносити зміни до нього матиме винятково Кабмін. Про це прем'єр-міністр заявив сьогодні на брифінгу, передає прес-служба секретаріату уряду.

"У нас просто немає іншого виходу", - наголосив М.Азаров.

Перший заступник голови Київської міської держадміністрації Анатолій Голубченко поінформував прем'єр-міністра про те, що до кінця поточного року або максимум до першого кварталу 2011 р. буде завершено розробку генерального плану розвитку міста Києва на період до 2025 р. та прийнято його.

А.Голубченко підкреслив, що, на його думку, відповідний план має бути затверджений постановою Кабміну, і зміни до нього зможуть вноситися тільки урядом. "Ми в цьому році або в першому кварталі 2011 р. максимум затвердимо план до 2025 р. І, на моє переконання, його повинен затвердити Кабінет міністрів України, оскільки зміни до генплану не вносив тільки ледачий", - зазначив він.