ua en ru

МЮ і "Мілан" повилітали з Кубків, а "Барселона" здобула перемогу у Валенсії

"Манчестер Юнайтед" не зміг пройти "Сандерленд" у півфіналі Кубка англійської ліги. "Мілан" вдома програв "Удінезе". А "Барселона" у Валенсії впоралася з "Леванте".

"Манчестер Юнайтед" не зміг пройти "Сандерленд" у півфіналі Кубка англійської ліги. "Мілан" вдома програв "Удінезе". А "Барселона" у Валенсії впоралася з "Леванте".

Англія

"Сандерленд" здолав "Манчестер Юнайтед" в серії 11-метрових, заробивши місце у фіналі. У першій зустрічі "МЮ" поступився "чорним котам" з рахунком 0:1, і мінімальна перемога в основний час завдяки голу Джонні Еванса лише переклала двохматчевий поєдинок в екстра-тайм.

Ляп воротаря манкуніанців Давида де Хеа на 119-й хвилині після удару колишнього хавбека "Юнайтед" Філа Бардслі мало не позбавив "Олд Траффорд" серії пенальті, але господарі встигли врятуватися. На останніх секундах Хав'єр Ернандес замкнув простріл Аднана Янузая, хоча це лише відстрочило чергову пробоїну в судні Девіда Мойеса.

Італія

Кларенс Зеєдорф зазнав першої поразки в якості тренера "Мілана", який вилетів з кубка після зустрічі в 1/4 фіналу з "Удінезе". Гол Маріо Балотеллі швидко вивів міланців вперед, але ще до перерви Луїс Муріель реалізував пенальті і зрівняв рахунок. Перемогу гостям приніс удар низом у виконанні Ніколаса Лопеса, і тепер "зебрята" з Удіне змагатимуться у півфіналі з переможцем пари "Сієна" - "Фіорентина".

Іспанія

"Леванте" несподівано вийшла вперед у матчі з "Барселоною", але каталонці не повторили помилок інших учасників 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. На гол Набіль Ель-Зхара команда Херардо Мартіно відповіла хет-триком Крістіана Тельо, а автогол Хуанфрана зробив результат 4:1 на користь синьо-гранатових.

"Реал Сосьєдад" заручився переконливою перевагою перед другою половиною протистояння з "Расінгом". Вже до 33-й хвилині дубль у басків оформив Мікель Гонсалес, а в другому таймі Карлос Вела зробив рахунок 3:0. Шанс на порятунок сантандерцам залишає гол Мамаду Коне, забитий наприкінці.

Нагадаємо, що раніше "Рома" переграла "Ювентус", "Реал" переміг у Барселоні, а "Сіті" влаштував розгром у Лондоні.

Використані матеріали УЄФА