ua en ru

MWC 2017: Samsung представила нові планшети і гарнітуру віртуальної реальності

MWC 2017: Samsung представила нові планшети і гарнітуру віртуальної реальності Фото: Samsung представив новинки на MWC 2017

Новий флагманський смартфон компанія пообіцяла презентувати через місяць

Корейська компанія Samsung в ході Всесвітнього мобільного конгресу в Барселоні представила нові планшети і гарнітуру віртуальної реальності. Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Планшет Galaxy Tab S3 поставляється з дисплеєм 9,7 дюймів і орієнтований на користувачів, які віддають перевагу грати в ігри і відтворювати відео. Планшет працює на операційній системі Android 7.0 Nougat

altФото Galaxy Tab S3

Ще один планшет, Galaxy Book представлений в двох розмірах – 10,6 і 12 дюймів. Він поставляється з від'єднується клавіатурою і стилусом S Pen. Працює на операційній системі Windows 10. Планшет орієнтований на бізнес-користувачів.

alt

Фотопланшет Galaxy Book

Корейський виробник також представив оновлену гарнітуру віртуальної реальності Gear VR з пультом дистанційного управління. Пульт оснащений сенсорною панеллю, що дозволяє користувачам вибирати опції в межах віртуальних додатків. Гарнітура сумісна зі смартфонами серій Galaxy S і Note.

alt

Фото: гарнітура віртуальної реальності Gear VR.

У той же час Samsung вперше з 2013 року в ході виставки не представив новий флагманський смартфон. Компанія пообіцяла провести презентацію пристрою 29 березня в Нью-Йорку.

Нагадаємо, Samsung інвестує 1 млрд доларів в штучний інтелект.