ua en ru

МВФ зацікавлений у допомозі Україні, - Лагард

Міжнародний валютний фонд зацікавлений у допомозі Україні.

Міжнародний валютний фонд зацікавлений у допомозі Україні. Про це заявила директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард у Вашингтоні після зустрічі з прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком, передає прес-служба МВФ.

"Ми зацікавлені допомагати Україні на її шляху до економічної стабільності та процвітання. У цьому контексті МВФ продовжить консультації зі своїми членами та іншими міжнародними фінансовими інститутами з приводу того, як найкраще підтримати народ України", - заявила Лагард.

За її словами, у неї з Яценюком відбулося продуктивне обговорення політики, яка необхідна, щоб поставити Україну на шлях раціонального економічного управління і сталого зростання, при цьому захистивши вразливі верстви населення.

"Ми також обговорили значний прогрес, досягнутий у рамках місії МВФ, яка працює в Києві з 4 березня. Після завершення своєї незалежної оцінки економічної ситуації в Україні місія буде готувати рекомендації для МВФ, які розгляне виконавчий рада для вироблення подальшого плану дій, - наголошується в повідомленні.
Нагадаємо, період місії МВФ в Україні - 4-14 березня.