ua en ru

МВФ продовжує обговорювати з українською владою ряд невирішених питань

МВФ продовжує обговорювати з українською владою ряд невирішених питань з метою досягнення узгодженого пакету заходів. Про це заявив на брифінгу директор департаменту комунікацій Міжнародного валютного фонду Джеррі Райс, повідомляє прес-служба МВФ.

Так, на запитання про те, чи очікується прийняття будь-яких рішень у питанні виділення Україні підтримки в найближчі місяці, Райс нагадав, що 26-27 червня Україну відвідали новий глава місії МВФ в Україні Георгієв і екс-глава Джарвіс. Вони зустрілися з низкою посадових осіб в Україні, в адміністрації Президента, уряду і Національного банку, і в ході зустрічей звернули увагу українських чиновників на економічні проблеми, які стоять перед Україною.

"Як ви знаєте, влада (України) звернулася за фінансовою допомогою, тому обговорення тривають навколо деяких невирішених питань української політики. Додаткова технічна робота повинна бути завершена, і, знову ж, ми продовжуємо ці обговорення з метою досягнення узгодженого пакету заходів", - заявив Райс.

Читайте також: МВФ поки не визначився з конкретними термінами наступного візиту місії до Києва