ua en ru

У МВС заявили, що сил Нацгвардії в Одесі достатньо для боротьби з будь-якими провокаціями

У МВС заявили, що сил Нацгвардії в Одесі достатньо для боротьби з будь-якими провокаціями Фото: радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк

Шкіряк не бачить необхідності вводити в Одесу додаткові сили Нацгвардії

В Одесі досить підрозділів Національної гвардії та Національної поліції, щоб впоратися з будь-якими провокаціями напередодні річниці 2-го травня. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає прес-служба МВС.

"Потрібно припинити істерику напередодні 2-го травня. Ситуація знаходиться під контролем", - зазначив Зорян Шкіряк.

Він підкреслив, що в разі "провокацій з боку проросійських, деструктивних антидержавних сил" і спроб дестабілізувати ситуацію в місті, правоохоронці відреагують жорстко і припинять заворушення.


"Поліція Нацгвардія діє чіткої координації з підрозділами СБУ. Тривають контртерористичні заходи", - сказав радник міністра.

На його думку, необхідності вводити в Одесу додаткові сили Нацгвардії. Шкіряк додавши, у МВС вистачить сил наявного особового складу, якщо виникне потреба посилення.

Нагадаємо, раніше Одеський окружний адміністративний суд не задовольнив позов виконавчого комітету Одеської міськради про заборону проведення масових акцій на Куликовому полі з 1 по 10 травня.