ua en ru

МВС виділило близько 1,5 тис. міліціонерів для охорони порядку на матчі "Динамо" - "Фіорентина"

МВС виділило близько 1,5 тис. міліціонерів для охорони порядку на матчі "Динамо" - "Фіорентина" Фото: прес-служба "Динамо" (Київ)

У Києві на стадіоні НСК "Олімпійський" і прилеглій території охорону громадського порядку у зв'язку з проведенням футбольного матчу 1/4 Ліги Європи УЄФА між командами "Динамо" (Київ, Україна) та "Фіорентина" (Флоренція, Італія) забезпечуватимуть близько 1500 працівників структурних та територіальних підрозділів ГУМВС України в місті Києві. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

Крім цього, працівники київської Державної автомобільної інспекції здійснюватимуть нагляд за дорожнім рухом.

"Київські правоохоронці закликають уболівальників дотримуватися встановлених правил поведінки в громадських місцях, поводитися цивілізовано, ставитися один до одного толерантно, не порушувати громадський порядок і сприяти працівникам міліції у виконанні їх функцій з охорони правопорядку", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 16 квітня, в Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи сезону 2014/2015 між київським "Динамо" і флорентійською "Фіорентиною".