ua en ru

МВС порушило справу за фактом нападу таксиста на журналістку в Києві

МВС порушило справу за фактом нападу таксиста на журналістку в Києві Фото: Facebook /Khrystyna.Bondarenko

Санкція кримінальної статті передбачає до двох років позбавлення волі

Столична міліція розпочала кримінальне провадження за фактом нападу таксиста на журналістку в Деснянському районі. Санкція ч.1 ст.129 (погроза вбивством) КК передбачає до двох років позбавлення волі, повідомили у ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

Як зазначається, тележурналістка написала заяву в міліцію про напад таксиста, що стався вчора, 8 жовтня, пізно ввечері у Деснянському районі столиці.

За інформацією МВС, в четвер о 23:20 до чергової частини столичної міліції надійшло повідомлення про те, що у дворі будинку на проспекті Маяковського жінка просить допомоги.

"На місці події до правоохоронців звернулася 30-річна місцева жителька, журналіст одного з телеканалів. Вона розповіла, що водій таксі, який віз її додому, ображав і погрожував фізичною розправою, вимагаючи гроші за проїзд", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці запросили учасників події до Деснянського райуправління міліції. Представниця ЗМІ написала заяву про подію. "Її кривдника опитали і встановили особисті дані людини. Це - 65-річний місцевий житель", - уточнили у столичному главку МВС.

За даними міліції, відомості про подію відповідним чином зареєстровано, а правоохоронці проводять перевірку за фактом інциденту в Деснянському районі.

Як повідомлялося, в Києві таксист напав на журналістку "Громадського ТБ" Христину Бондаренко.