ua en ru

МВС України розглядає кілька причин підриву будинку в Сніжному, в тому числі удар з боку РФ

Міністерство внутрішніх справ України розглядає кілька причин підриву будинку 15 липня в м. Сніжному Донецької області, в тому числі удар з боку Російської Федерації

Міністерство внутрішніх справ України розглядає кілька причин підриву будинку 15 липня в м. Сніжному Донецької області, в тому числі удар з боку Російської Федерації. Про це на брифінгу 15 липня заявив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це наше припущення, що Росія могла опуститися, у тому числі до таких цинічних моментів, як знищити житловий будинок для того, щоб звинуватити в цьому Україну", - заявив Геращенко.

За його словами, можливі різні варіанти вибуху будинку. Геращенко зазначив, що остаточно висновок можна буде зробити після того, як українські експерти проведуть експертизу матеріалів з місця події.

Нагадаємо, 15 липня в р. Сніжному Донецької області обвалився житловий будинок, внаслідок чого загинули 4 людини. За припущенням керівника Центру військово-політичних досліджень, представника групи "Інформаційне опір" (ІС) Дмитра Тымчука, по будинку було завдано авіаудару з боку Росії.