ua en ru

МВС України ініціює посилення акредитації для російських журналістів

МВС України ініціює посилення акредитації для російських журналістів
Міністерство внутрішніх справ України ініціює посилення акредитації для російських журналістів.

Міністерство внутрішніх справ України ініціює посилення акредитації для російських журналістів. Про це повідомив радник глави МВС Антон Геращенко у своєму Facebook.

"Сьогодні починає роботу нова Верховна Рада. Буду пропонувати ввести обов'язкову акредитацію для журналістів російських ЗМІ з вказівку правил, які вони повинні дотримуватися, якщо хочуть працювати в Україні. Будуть порушувати правила і брехати - будемо їх виселяти. Може, колегам із СБУ, що мають повноваження по видворенню з країни і забороною в'їзду, пора зайнятися представниками заборонених в Україні російських телеканалів вже зараз? І почати можна з цієї журналістки Лайф Ньюс", - пише Геращенко.

За його словами, під час вчорашнього концерту Ані Лорак у Києві нібито побили журналістку російського телеканалу LifeNews.

"З історії зі зривом концерту брехливий російський телеканал Life News зробив трилер жахів з побиттям і прысканием в обличчя журналістки каналу перцевої рідиною. Я подивився відео. де ця журналістка віщає в прямому ефірі LifeNews і спочатку закриває ліве око, мабуть обпеченный перцівкою, а потім замість лівого ока - правий", - повідомив радник глави МВС.

Нагадаємо, міліція порушила справу за фактом безладів під час вчорашнього концерту Ані Лорак в Києві.