ua en ru

МВС розглядає версію інсценування викрадення лідеру Автомайдану Булатова

МВС розглядає версію інсценування викрадення лідеру Автомайдану Дмитра Булатова з метою вчинення провокації, щоб викликати у суспільстві негативний резонанс.

МВС розглядає версію інсценування викрадення лідеру Автомайдану Дмитра Булатова з метою вчинення провокації, щоб викликати у суспільстві негативний резонанс. Про це заявив заступник начальника головного слідчого управління МВС України Олег Татаров на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це може бути інсценування з метою вчинення провокації, щоб викликати у суспільстві негативний резонанс", - сказав Татаров.
За його словами, взагалі слідство розглядає декілька версій зникнення активіста, але версія номер один у слідства - це вчинення кримінального правопорушення проти Булатова з різних мотивів. Зокрема, мотиви можуть бути корисливі та інші.

Татаров також зазначив, що ні друзі, ні родичі Булатова, ні політики не йдуть на контакт зі слідством щодо зникнення Булатова, що, у свою чергу, ускладнює слідство.

Слідчий також зазначив, що коли знайшли Булатова, на місце не виїхала слідча група, а виїхали політики, що унеможливило виявити правопорушника за гарячими слідами.

Також Татаров назвав дивним збігом, що Булатов і його автомобіль знайшлися майже одночасно.