ua en ru

У МВС розповіли подробиці заворушень під Радою

У МВС розповіли подробиці заворушень під Радою Фото: заворушення під Радою (РБК-Україна)

На цей час відомостей про потерпілих до столичної поліції не надходило

У Міністерстві внутрішніх справ розповіли подробиці заворушень біля будівлі Верховної Ради України. Про це повідомляє прес-служба МВС на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Опівдні під час акції кілька активних учасників кинули димові шашки у напрямку урядової будівлі. Поліцейські терміново втрутилися у ситуацію та припинили правопорушення. Згодом група молодиків у кількості приблизно 50-ти осіб побігла вулицею Шовковичною та на перехресті з вулицею Інститутською біля офісу пошкодила емблеми однієї із партій. Правоохоронці одразу відреагували: відтіснили молодиків та припинили їх дії", - сказано у повідомленні.

Так, відомості про події внесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. На місцях подій слідчо-оперативна група проводить огляд та документування. На цей час відомостей про потерпілих до столичної поліції не надходило.

Правоохоронці продовжують нести службу в урядовому кварталі у посиленому режимі.

altaltaltalt

Фото: заворушення під будівлею парламенту (прес-служба МВС)

Нагадаємо, біля будівлі Верховної Ради в Києві проходить акція протесту. Вранці 5 жовтня в партії "Національний корпус" повідомили, що їх активісти, а також представники "Правого сектору" та Всеукраїнського об'єднання "Свобода" прийшло в парламент, щоб висловити протест проти законопроекту про реінтеграції Донбасу.