ua en ru

МВС проводить обшуки в офісі "Датагруп" в Дніпропетровську

МВС проводить обшуки в офісі "Датагруп" в Дніпропетровську Фото: поліція обшукує офіс "Датагруп" в Дніпропетровську

Компанія звернулася до Авакову з вимогою припинити обшуки

Сьогодні, 9 грудня 2015 року, співробітники Кіровського відділення Міністерства внутрішніх справ України в Дніпропетровську заблокували місцевий офіс оператора зв'язку "Датагруп" і проводять обшук. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Датагруп" у Facebook.

Повідомляється, що працівники МВС заблокували офіс близько 13:00. Співробітників "Датагруп" не випускають з будівлі, офіс компанії залишається закритим. "Керівництво "Датагруп" звертається до міністра внутрішніх справ з вимогою припинити необґрунтовані дії своїх співробітників і припинити порушення конституційних прав працівників компанії", - йдеться в повідомленні компанії.

За даними консалтингової компанії Expert&Consulting, "Датагруп" є шостим за величиною інтернет-провайдером України. На міжоператорському ринку він займає 25%. Власником компанії є бізнесмен Олександр Кардаков.

9 декабря 2015 года около 13:00 Днепропетровский офис национального оператора связи «Датагруп» заблокировали сотрудники ...

Posted by Датагруп on 9 декабря 2015 г.

Сбор телефонов у сотрудников ДАТАГРУП. P.S. Уж больно новые полицейские похожи на старых мусоров. И по форме, и по содержанию.)))))

Posted by Сергей Варфоломей on 9 декабря 2015 г.

Нагадаємо, з початку року в Україні пройшло, за різними оцінками, від 50 до 80 обшуків IT-компаній з вилученням обладнання.