ua en ru

МВС перевіряє інформацію про пограбування пікетувальниками складу в приміщенні КМДА

Міліція перевіряє інформацію про пограбування пікетувальниками складу в приміщенні КМДА. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Згідно з повідомленням, група невідомих осіб 16 грудня 2013 року зірвала замок на дверях складського приміщення і винесла речі, які там хранилисьсреди винесеного - посуд та кухонна техніка. Сума збитку встановлюється. Дії невідомих попередньо можуть бути кваліфіковані як крадіжка. Міліція встановлює обставини події.

Представниця КМДА, відповідальна за надання послуг громадського харчування і торгівлі повідомила, що пікетники зірвали двері в склад КМДА і повиносили звідти речі. Серед винесеного - столові прилади (тарілки, чашки, келихи, тарілки, виделки, ложки) і кухонна техніка (мікрохвильові печі, фритюрниці, електрочайники).

"Працівниця КМДА пішла в приміщення їдальні і побачила, що там перебувають близько 20 громадян в масках. Біля них перебувало майно, винесене з складу. Жінка звернулася до громади з проханням повернути речі. Один з невідомих, який представився заступником коменданта КМДА, повідомив, що всі ці речі вже знаходяться на їх балансі, тобто належать їм. Після цього невідомі вигнали жінку з приміщення їдальні", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням прес-служби МВС, до приїзду співробітників міліції вхідні двері в приміщення їдальні була закрита і забарикадовані зсередини. На даний момент міліція з'ясовує точний перелік винесених речей і суму матеріального збитку. Розслідування проводять працівники Шевченківського райуправління внутрішніх справ.
Дії зловмисників, які винесли майно зі складу, попередньо можуть бути кваліфіковані за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене цією статтею - до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.