ua en ru

МВС закликає громадян не піддаватися на провокації у регіонах

Події останніх днів в Україні по захопленню адміністративних приміщень обласних, районних райрад і державних адміністрацій свідчать про те, що акції проводяться радикально налаштованими громадянами, за участю опозиційних народних депутатів. Про це повідомили в УЗГ МВС.

Як наголошується , для здійснення цих заходів використовуються жителі західних регіонів країни. " Зазначених громадян в обласні центри звозять організованими групами. Після проведення протиправних акцій , вони відразу переміщуються в інші міста та області" , - йдеться в повідомленні.
У Черкасах більше 200 агресивно налаштованих осіб намагалися захопити приміщення місцевої облдержадміністрації . На жаль , такі протиправні дії підтримали ще майже 2000 громадян , зазначили в МВС.
Правоохоронці не піддаються на провокації і вдало протистоять нападкам , додали в правоохоронному відомстві.
"Такі дії бойовиків - екстремістів чітко простежуються при захопленні Черкаської , Полтавської та Вінницької областей. МВС України звертається з проханням до громадян не піддаватися на провокаційні заклики , які нагнітають напругу в суспільстві і підбурюють до вчинення злочинів і порушень громадського порядку" , - резюмується в повідомленні МВС.