ua en ru

МВС: правоохоронці припинили протистояння в Одесі (оновлено)

В Одесі в районі Преображенської пл. по вул. Грецької правоохоронці припинили зіткнення між прихильниками федералізації з одного боку і ультрас ФК "Чорноморець" і ФК "Металіст" з іншого.

В Одесі в районі Преображенської пл. по вул. Грецької правоохоронці припинили зіткнення між прихильниками федералізації з одного боку і ультрас ФК "Чорноморець" і ФК "Металіст" з іншого. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Одеській області.

"Міліції вдалося розділити боку кордоном і на даний момент протистояння припинено", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Відзначимо, що в ході протистояння використовувалося камені, "коктейлі Молотова" і вибухові пристрої.

Згідно з повідомленням, зараз встановлюється кількість постраждалих і характер отриманих ними поранень, на місці події працює слідчо-оперативна група.

Після тимчасового затишшя, протистояння почалося в районі Грецької пл.

Також встановлено, що в результаті зіткнення одна людина отримала вогнепальне поранення в праве легке. Потерпілому було викликано швидку медичну допомогу, але він помер ще до її приїзду.

Ще один потерпілий - 17-річний хлопець. Його з вогнепальним пораненням стегна доставили в Одеську обласну клінічну лікарню.

Загальна кількість постраждалих встановлюється.