ua en ru

У МВС очікують опублікування закону про національної поліції в найближчі дні

У МВС очікують опублікування закону про національної поліції в найближчі дні Фото: поліція в Україні

Також в МВС чекають підписання ще двох законів

У Міністерстві внутрішніх справ (МВС) очікують офіційного опублікування закону "Про національній поліції" в найближчі дні. Про це в ході брифінгу в середу в Києві повідомив начальник Департаменту юридичного забезпечення МВС Денис Горбась, передає кореспондент РБК-Україна.

"Зараз ми очікуємо його якнайшвидшого оприлюднення у визначеному порядку, офіційного його опублікування у відповідних офіційних виданнях. За нашою інформацією, це має статися вже в найближчі дні", - сказав Горбась.

Також в МВС очікують підписання Президентом України Петром Порошенком двох законопроектів "Про органи внутрішніх справ" та "Про внесення змін до Кодексу про адміністративні правопорушення та деяких інших законодавчих актів щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху".

Нагадаємо, 2 липня 2015 р. Верховна Рада підтримала у другому читанні і в цілому законопроект № 2822 "Про Національної поліції". За відповідне рішення проголосували 278 депутатів при 226 мінімально необхідних.

Вчора, 4 серпня 2015 р., Президент України Петро Порошенко підписав закон про "Національної поліції".