ua en ru

МВС заперечує дезертирство його підрозділів із зони АТО

Міністерство внутрішніх справ заперечує дезертирство його підрозділів із зони антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.

Міністерство внутрішніх справ заперечує дезертирство його підрозділів із зони антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях. Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Микола Величкович, передає його прес-служба.

Зокрема, він підкреслив, що підрозділи Полтавської та Сумської областей ніколи не були дислоковані в районі Чорнухиного (Попаснянський район Луганської області), а батальйон "Київ-2" дислокувався поблизу Чорнухиного з 6 серпня по 5 вересня, після чого був переправлений на базу в Слов'янськ

"Батальйон Київ-2 в Слов'янську укомплектовано особовим складом, отримав важке озброєння і техніку і був переведений для несення служби в населений пункт Волноваха біля Маріуполя. Де і перебуває зараз, - зазначив Величкович.

Нагадаємо, сьогодні голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що батальйон МВС "Київ-2" втік із зони АТО.