ua en ru

МВС спростовує інформацію про захоплення будинку активіста Євромайдану

Міністерство внутрішніх справ України (МВС) спростовує інформацію про захоплення будинку одного з активістів Євромайдану. Крім того, встановлено що заявник не є активістом, і не має жодного відношення до Євромайдану, як про те повідомляли окремі ЗМІ, повідомляє прес-служба МВС.

"Відділ зав'язків з громадськістю столичної міліції повідомляє, що сьогодні близько 11:30 до міліції звернувся громадянин та повідомив, що по вулиці Богатирській, 34-А (кооператив "Фронтовик", перша лінія, вулиця Садова, 3) невідомі увірвались та захопили його приватний будинок.

На місце негайно було направлено найближчий автопатруль з правоохоронцями та слідчо-оперативну групу Оболонського РУ ГУМВС України в місті Києві", - йдеться у повідомленні.

Працівники міліції встановили, що між попередніми та новими власниками приватного будинку виник конфлікт щодо права власності на нього.

Дане повідомлення зареєстроване згідно чинного законодавство, проводиться перевірка, за результатами якої буде прийняте процесуальне рішення.