ua en ru

МВС офіційно спростувало відкриття кримінальних справ проти посадових осіб ВЕТЕК

МВС не реєструвало кримінальних проваджень стосовно бізнесмена Сергія Курченка і його менеджерів. Про це сказано в заяві ЦК ВЕТЕК з посиланням на офіційну відповідь головного слідчого управління МВС України на запит компанії щодо з'явилася в ЗМІ інформації про нібито порушених проти посадових осіб групи кримінальних справах.

"Група компаній ВЕТЕК звернулася з офіційним запитом до Міністерства внутрішніх справ України з метою отримання інформації у зв'язку з нібито відкритим кримінальним провадженням № 1201300010000252 щодо посадових осіб групи компаній ВЕТЕК. Згідно з офіційною відповіддю Міністерства внутрішніх справ України в Єдиному реєстрі досудових розслідувань відсутні будь-які кримінальні провадження щодо посадових осіб групи компаній ВЕТЕК, а також кримінальні провадження за вказаним номером. На даний момент група компаній ВЕТЕК розглядає можливі законні способи захисту ділової репутації у зв'язку з подією інформаційним інцидентом", - йдеться на сайті ЦК ВЕТЕК.

Це вже не перша невдала інформаційна атака на Сергія Курченко і його групу компаній ВЕТЕК. Нагадаємо, в кінці липня ряд ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що "Укртатнафта" звернулася з листами до держструктури з приводу негативної ситуації на ринку нафтопродуктів України, пов'язаної з діяльністю ЦК ВЕТЕК. Буквально на наступний день "Укртатнафта" офіційно спростувала цю інформацію.