ua en ru

В МВС оприлюднили особистості призвідників заворушень у Маріуполі в травні 2014 р

В МВС оприлюднили особистості призвідників заворушень у Маріуполі в травні 2014 р Фото: В'ячеслав Аброськін

В банду ДНР в Маріуполі входили близько 80 осіб

У міліції оприлюднили особистості призвідників заворушень у Маріуполі Донецької області у травні 2014 року Про це у Facebook повідомив начальник ГУМВС України в Донецькій обл. В'ячеслав Аброськін.

"З квітня по серпень 2014 року, в Маріуполі, бандитами ДНР були скоєні тяжкі злочини, в тому числі умисні вбивства, захоплення адміністративних будівель. В ході розслідування встановлено, що провокація готувалася ватажками ДНР кілька тижнів з Донецька. У Маріуполі, в бандформування ДНР входили близько 80 осіб. Розділені вони були на 4 групи, серед них було "підрозділ Мангуста" (до 15 осіб), які не підкорялося місцевим "керівникам", - повідомив Аброськін.

Як зазначив Аброськін, особистості здебільшого бандитів були встановлені в ході первинних оперативно-розшукових заходів співробітниками МВС України, частина з них - вже заарештовано, стосовно інших проводяться оперативно-розшукові заходи. В даний час, розслідуванням займається СБУ.

С апреля по август 2014 года, в Мариуполе, бандитами ДНР были совершены тяжкие преступления, в том числе умышленные убий...

Posted by Вячеслав Аброськин on 6 Май 2015 г.

агадаємо, в Маріуполі в ході АТО в травні 2014 р. 3 людини загинули, 25 були поранені.