ua en ru

МВС неефективно використало 750 млн грн на надання медичної допомоги, - Рахункова палата

Виділені впродовж останніх півтора року з державного бюджету понад 750 млн грн на надання висококваліфікованої медичної допомоги та реабілітацію працівників органів внутрішніх справ і членів їхніх сімей фактично були спрямовані на поточне утримання обтяжливих для бюджету 60-ти закладів охорони здоров'я МВС. Про це повідомляє прес-служба Рахункової палати.

"Існуюча в Міністерстві внутрішніх справ система медичного забезпечення працівників галузі та військовослужбовців внутрішніх військ є затратною і застарілою", - сказано у повідомленні прес-служби.

Там також говориться: "Інфраструктура відомчих закладів охорони здоров'я зношена, а рівень їхньої забезпеченості лікувальними та транспортними засобами, медичним обладнанням, більшість якого вичерпала свій ресурс, вкрай недостатній. Разом з тим окремі потужності медичних закладів не були завантажені повністю, через що кошти на їх утримання витрачалися неефективно".

Читайте також: НАНУ і Мінкультури неефективно використали 27 млн грн на діяльність музею в Пироговому, - Рахункова палата