ua en ru

МВС розпочало конкурс на заміщення вакантних посад керівників у низці областей

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков видав наказ "Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад начальників ГУМВС, УМВС у Київській, Львівській, Волинській і Тернопільській областях".

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков видав наказ "Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад начальників ГУМВС, УМВС у Київській, Львівській, Волинській і Тернопільській областях". Про це повідомили у прес-службі МВС України.

Наказ №224 виданий "з метою ефективного відбору кандидатів на заміщення керівних посад у територіальних органах і підрозділах внутрішніх справ, формування професійного ядра кадрів, підвищення авторитету міліції, запровадження публічної і прозорої процедури кадрових призначень":

1. Провести конкурс на заміщення вакантних посад начальників ГУМВС, УМВС України в Київській, Львівській, Волинській і Тернопільській областях;

2. Проведення конкурсу здійснити кадровою комісією МВС із 20 по 25 березня 2014 р.;

3. Затвердити перелік питань на перевірку знань чинного законодавства на заміщення вакантних посад;

4. Департаменту кадрового забезпечення та управлінню по зв'язках із громадськістю розмістити оголошення про проведення конкурсу на офіційному сайті МВС;

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.