ua en ru

МВС кваліфікує події в КРРТ як рейдерство

Міністерство внутрішніх справ кваліфікує події біля Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) в Києві як рейдерство та самоуправство.

Міністерство внутрішніх справ кваліфікує події біля Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) в Києві як рейдерство та самоуправство. Про це в ході брифінгу заявив радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній момент МВС разом з СБУ перевіряє дану ситуацію. Факти вказують на те, що ці дії підпадають під статтю Кримінального кодексу рейдерство та самоуправство. І думаю, що сьогодні вже внесено в реєстр кримінальних проваджень запис про початок кримінального провадження щодо незаконних дій групи осіб, які намагаються захопити державний Концерн РРТ", - заявив Геращенко

"Є думка, що дані дії пов'язані безпосередньо з виборчою кампанією і стоїть за цим колишній директор Концерну РРТ Костянтин Захаренко, який був під контролем сім'ї колишнього президента України Януковича і виконував ті завдання, які ставилися йому по монополізації інформаційного простору України", - додав радник.

Нагадаємо, в Міністерстві внутрішніх справ України назвали проплаченою акцію, яка відбулася сьогодні під будівлею Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) в Києві.