ua en ru

МВС Донецької обл. затримала диверсанта ДНР

МВС Донецької обл. затримала диверсанта ДНР Фото: В'ячеслав Аброськін

Диверсант доставляв вибухівку для організації теракту в Харкові

Співробітники міліції Донецької області затримали диверсанта так званої "Донецької народної республіки", який повинен був доставити в Харків вибухівку для організації теракту. Про це йдеться в повідомленні начальника ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна в Facebook.

"Сьогодні, в результаті спланованої та проведеної спецоперації співробітниками карного розшуку обласного главку був затриманий громадянин К., житель Донецької області, 1979 року народження. У липні 2014 року був завербований ДНР для виконання диверсійних завдань на території України", - йдеться в повідомленні.

Сегодня, в результате спланированной и проведенной спецоперации сотрудниками уголовного розыска областного главка был за...

Posted by Vyacheslav Abroskin on Wednesday, July 15, 2015

У повідомленні наголошується, що при затриманні у диверсанта було знайдено та вилучено 50 кг вибухівки, автомат, пістолет, РПГ, набої, гранати і електронний детонатор.

На даний момент диверсант ДНР затриманий щодо ст. 208 КПК України.

Нагадаємо, сьогодні вдень СБУ в Харківській обл. затримала диверсанта ДНР, який закладав вибухівку на станції Харків-Пасажирський.