ua en ru

МВС Болгарії затримало підозрюваного в убивстві журналістки Маринової

МВС Болгарії затримало підозрюваного в убивстві журналістки Маринової Фото: Вікторія Марінова (facebook.com)

Підкреслимо, МВС поки офіційно не розкриває особистість вбивці

Міністерство внутрішніх справ Болгарії заявило про затримання підозрюваного у вбивстві директора приватного телеканалу TVN, тележурналістки Вікторії Марінової. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на болгарський портал БНР.

Підкреслимо, що МВС офіційно не розкриває особистість вбивці.

Відзначається, що глава МВС Младен Марінов зараз знаходиться у Русі, очікується, що він надасть інформацію про підозрюваного в убивстві журналістки Вікторії Марінової.

За інформацією джерел порталу, затриманий є громадянином Румунії і має молдавський паспорт.

Також повідомляється, що з підозрюваним зараз працюють слідчі.

Нагадаємо, генеральний прокурор Болгарії Сотів Цацаров заявив, що вбивство директора приватного телеканалу TVN тележурналістки Вікторії Марінової є актом надзвичайної жорстокості. Він заявив, що у відомстві не виключають жодних версій, які можуть бути пов'язані з посяганням.

Глава болгарського МВС також зазначив, що вони розглядають усі версії інциденту. Марінов заявляв, що вбивцею могла стати людина з психічними відхиленнями.

Як писало РБК-Україна, в Болгарії вбили телеведучу, що викривала махінації з коштами ЄС. Згідно з розслідуванням, до махінацій можуть бути причетні люди з вищого керівництва держави. Пізніше стало відомо, що дівчину зґвалтували перед смертю.