ua en ru

Муженко заявив, що в України вистачить боєприпасів на всіх агресорів

Муженко заявив, що в України вистачить боєприпасів на всіх агресорів Фото: Віктор Муженко

Муженко прокоментував вибухи у Балаклії

Головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко заявив, що в України вистачить боєприпасів на всіх агресорів. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Щодо ситуації в Балаклії. Ворог нас не зламає ні диверсіями, ні спеціальними операціями. Боєприпасів вистачить на всіх, хто зазіхає на українську землю. Вистояли в 2014, вистоїмо і 2017! Перемога буде за нами!", - написав він.

Щодо ситуації у Балаклії. Ворог нас не зламає ні диверсіями, ні спеціальними операціями. Боєприпасів вистачить на всіх, хто зазіхає на українську землю. Вистояли у 2014, вистоїмо і 2017! Перемога буде за нами!

Опубліковано Муженком Віктором 27 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вночі 23 березня на території військового складу боєприпасів в Балаклії (Харківська область) сталася пожежа, що призвела до вибухів боєприпасів, у місті була оголошена евакуація. В результаті вибухів у Балаклії загинула жінка.

На даний момент розмінування міста Балаклія та інших населених пунктів Харківської області, які постраждали від вибухів боєприпасів на артилерійських складах Міністерства оборони, завершено. Електропостачання відновлено у 95% абонентів, які були відключені за іншим є серйозні руйнування енергомережі, аварійні бригади працюють у посиленому режимі.