ua en ru

У Мукачевому на судовому процесі над бійцями ПС відбулися зіткнення

У Мукачевому на судовому процесі над бійцями ПС відбулися зіткнення Фото: будівля Мукачівського міськрайонного суду ("Закарпаття онлайн")

Судові засідання за "мукачівською справою" перенесено на 21 вересня

У Мукачівському міськрайонному суді (Закарпатська область) сьогодні під час засідання за "мукачівською справою" над бійцями "Правого сектора" відбулися зіткнення. Про це повідомляє місцеве інтернет-видання "Закарпаття онлайн".

Як наголошується, засідання суду було перервано чи не відразу після початку.

Щойно один з адвокатів ув'язнених за підозрою в тероризмі бійців ПС Роман Бухтояров заявив клопотання про зміну запобіжного заходу, судді разом з прокурором покинули зал засідань.

У Мукачевому на судовому процесі над бійцями ПС відбулися зіткнення

Тим часом у залі розпочалися зіткнення між правоохоронцями та активістами, в ході яких, зокрема, одному з активістів було нанесено ушкодження.

Згодом до суду викликали бригаду швидкої допомоги, яка, діагностувавши легкі тілесні ушкодження, госпіталізувала потерпілого.

У Мукачевому на судовому процесі над бійцями ПС відбулися зіткнення

В результаті судове засідання за "мукачівською справою" перенесено на 21 вересня.

Нагадаємо, 11 липня 2015 року в Мукачевому сталася стрілянина за участю бійців ПС, оточення народного депутата Михайла Ланьо та правоохоронців. У результаті розбірок загинули щонайменше 3 людини: 2 бійця "Правого сектора" і один представник оточення нардепа.

24 червня 2016 року ГПУ передала до суду обвинувальний акт проти учасників стрілянини в Мукачевому в липні 2015 року. 9 липня суд залишив учасників стрілянини в Мукачевому під вартою до 6 вересня.