ua en ru

Мозгальський: ринок "7 кілометр" атакували рейдери

Сьогодні почалася рейдерська атака на ринок "7 кілометр". Про це повідомив журналістам директор підприємства Василь Мозгальський.

За словами керівника підприємства, сьогодні реєстраційною службою здійснено незаконні дії щодо зміни керівництва підприємства.

"Сьогодні, 28 січня, начальником відділу реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців Голосіївського району м. Києва Міністерства юстиції Романом Кучерявим було здійснено незаконні реєстраційні дії, якими були змінені директор підприємства та засновники. До речі, сам Кучерявий призначений на цю посаду нещодавно і у мене є підстави підозрювати, що допомогу у захопленні ринку була головною умовою призначення", - заявив Василь Мозгальський.

Згідно його інформації, директором підприємства був призначений Віктор Добрянський, щодо якого є порушені кримінальні справи за фактом незаконного заволодіння підприємствами, що належали його бабусі, Валентині Добрянській і матері, Ірині Чернат.

Як повідомляли раніше ЗМІ, Віктор Добрянський давно веде підготовчу роботу по захопленню ринку "7 кілометр". Зокрема, раніше директор підприємства Мозгальський озвучував інформацію про підготовку рейдерської атаки на підприємство відразу після новорічних свят.

"Керівництво підприємства, акціонери і трудовий колектив розглядає ці дії як спробу рейдерського захоплення найбільшого в Європі ринку. - заявив Василь Мозгальський. - Також ми знаємо, що за захопленням стоять Віктор Добрянський та його компаньйон Денис Волошин. Але я можу гарантувати, ми зможемо захистити від рейдерів наше підприємство".

Також Василь Мозгальський розповів про те, що підставою для зміни керівництва нібито стало визначення цивільного суду Кіпру, хоча саме цим судом два дні тому була підтверджена легітимність чинного керівництва - Окружний суд Нікосії скасував рішення про призначення тимчасового керуючого в компанію.