ua en ru

МОУ в рамках оборонного замовлення уклало контракти на 4,5 млрд гривень

МОУ в рамках оборонного замовлення уклало контракти на 4,5 млрд гривень Фото: міністр оборони Степан Полторак (mil.gov.ua)

У 2017 році оборонне відомство уклало вже більше сотні контрактів

Міністерство оборони України в 2017 році в рамках оборонного замовлення уклало понад сотні контрактів на 4,5 млрд гривень. Про це на брифінгу повідомив речник Міноборони Максим Праута, передає кореспондент РБК-Україна.

"З метою реалізації державного оборонного замовлення на 2017 рік та річного плану закупівель Міністерством оборони України було укладено 107 контрактів на загальну суму близько 4,5 млрд гривень", - повідомив Праута

За його словами, в цьому році для потреб ЗСУ закуплено близько 300 нових і модернізованих зразків озброєння та військової техніки. З початку року особовому складу видано 17 тис. комплектів бронежилетів, 16 тис. кевларових шоломів, 220 тис. пар взуття та 23,5 тис. спальних мішків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міноборони підвищило доплати військовим на першій і другій лініях оборони у зоні АТО. Доплати підвищено до 10 тис. і 4,5 тис. гривень відповідно.