ua en ru

Моцик: складно розраховувати на прогрес щодо миротворців на Донбасі до президентських виборів

Моцик: складно розраховувати на прогрес щодо миротворців на Донбасі до президентських виборів Фото: Олександр Моцик (Flickr Megan Wold Photography)

Моцик заявив про помітний регрес в активності російської делегації на переговорах у Мінську

Представник України у підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи Олександр Моцик заявив, що складно розраховувати на прогрес з питання розміщення миротворців на Донбасі до президентських виборів в Україні. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Думаю, що в Кремлі розраховують, що вибори внесуть певний хаос. І активно працюють над цим. Тому складно розраховувати на якийсь прогрес (з питання миротворців, - ред.) до виборів", - сказав він.

Крім того, він заявив про помітний регрес в активності делегації РФ на переговорах у Мінську.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що, за словами Моцика, ситуація на переговорах у Мінську близька до тупикової через позицію Російської Федерації.

Додамо, раніше перший віце-спікер Верховної ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи (ТКГ) Ірина Геращенко заявляла, що в Мінську на переговорах у питанні звільнення заручників немає ніякого прогресу. Вона також зазначала, що РФ не визнає своїх громадян в українських в'язницях.