ua en ru

На мосту Патона у Києві зіштовхнулися три автомобіля, є постраждалі

На мосту Патона у Києві зіштовхнулися три автомобіля, є постраждалі Фото: на мосту Патона у Києві сталася ДТП

Внаслідок удару в автомобіля "Шкода" вирвало двигун

На мосту Патона у Києві сьгодні, 10 січня 2017 року, зіштовхнулися три автомобіля, є постраждалі. Про це йдеться у повідомленні видання Еspreso.tv.

"Лоб у лоб зіткнулись "БМВ" та "Шкода". Внаслідок удару в останнього вирвало двигун. "Шкода" вилетіла на зустрічну смугу і зіткнулась з "Ланосом". Від зіткнення постраждали водії "БМВ" та "Шкоди". Їх госпіталізували", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, наразі на мосту Патона утворилися затори. Загалом у столиці рівень заторів становить 6 балів, рух ускладнено, зокрема, центральними вулицями столиці.

На мосту Патона у Києві зіштовхнулися три автомобіля, є постраждаліНа мосту Патона у Києві зіштовхнулися три автомобіля, є постраждаліНа мосту Патона у Києві зіштовхнулися три автомобіля, є постраждаліНа мосту Патона у Києві зіштовхнулися три автомобіля, є постраждаліНа мосту Патона у Києві зіштовхнулися три автомобіля, є постраждаліНа мосту Патона у Києві зіштовхнулися три автомобіля, є постраждаліНа мосту Патона у Києві зіштовхнулися три автомобіля, є постраждаліНа мосту Патона у Києві зіштовхнулися три автомобіля, є постраждаліНа мосту Патона у Києві зіштовхнулися три автомобіля, є постраждаліНа мосту Патона у Києві зіштовхнулися три автомобіля, є постраждалі

Фото: ДТП на мосту Патона у Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули дві людини, ще одна отримала травми. ДТП сталася близько полудня. Автомобіль Daewoo Sens виїхав на зустрічну смугу і врізався в ЗІЛ, в який ззаду врізався легковик Honda. Водій і жінка-пасажир Sens від отриманих травм померли на місці. Також постраждав водій вантажівки.