ua en ru

У Москві померла головна героїня фільму "Любов і голуби"

У Москві померла головна героїня фільму "Любов і голуби" Фото: Ніна Дорошина (кадр з фільму "Любов і голуби")

За кілька днів до загибелі до неї приїжджала "швидка"

Сьогодні вранці, 21 квітня, в Москві померла головна акторка фільму "Любов і голуби" Ніна Дорошина. Про це повідомив Telegram-канал Mash.

"Вранці в Москві померла актриса Ніна Дорошина. Одна з її найвідоміших ролей - Надія у фільмі "Любов і голуби". Артистці було 83 роки", - йдеться в повідомленні.

Трохи пізніше журналістам вдалося з'ясувати обставини трагедії.

"Ніна Дорошина померла у себе вдома. Причина смерті - захворювання системи кровообігу. Вранці її сусід почув крики про допомогу. Двері в квартиру жінки були відкриті. Артистка трималася за серце і важко дихала. Лікарі приїхали швидко, але врятувати її не вдалося. Через кілька хвилин Дорошина померла", - підкреслюється в тексті повідомлення.

Більш того, за інформацією російських журналістів, за кілька днів до загибелі до актриси вже приїжджала карета "швидкої" через проблеми з серцем. Однак тоді жінка відмовилася від госпіталізації.

Уточнимо, що народилася Дорошина 3 грудня 1934 року в Лосиноостровську, який в ті часи був містом-супутником Москви. Зараз це район столиці. Закінчила Театральне училище імені Щукіна в 1956-му році.

Дебют актриси відбувся через два роки після закінчення навчання на сцені театру "Современник". Всього Дорошина знялася в більш ніж дух десятках фільмів, найбільш відомий з яких – "Любов і голуби".

Нагадаємо, 20 квітня пішов з життя всесвітньо відомий діджей Avicii, справжнє ім'я якого Тім Берглинг. Музикант помер на 29 році життя. Про причини смерті артиста не повідомляється. Відомо, що він помер у місті Маскат (столиця Омана).

Родичі просять ЗМІ поважати особисте життя музиканта і не випитувати про його смерть. У 2016 році у Тіма були проблеми з алкоголем, лікарі діагностували у нього панкреатит.