ua en ru

У Москві викрали соліста відомої української групи

У Москві викрали соліста відомої української групи Фото: Євген Мільківський

Музиканта викрали після концерту в нічному клубі

У Москві викрали соліста відомої української групи "Нерви" Женю Мильковского, передає РЕН ТВ з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Про викрадення Мильковского в правоохоронні органи заявили музиканти колективу. Вони розповіли, що інцидент стався після того, як група виступила з концертом в нічному клубі Volta.

За інформацією LifeNews, після виступу Мільківський викликав таксі. Коли машина приїхала і вокаліст сів у неї, під'їхав інший автомобіль - ВАЗ-2107, з якого вискочили кілька людей. Зловмисники витягли Мильковского з таксі, заштовхали його в салон "сімки" і зникли у невідомому напрямку.

"Нерви" - українська музична група, наступник сольного проекту Євгенія Мильковского. Група активно гастролює містами Росії та України. Кілька композицій групи використовуються в якості саундтреків до молодіжних серіалів "Фізика або хімія", "Чемпіонки", "Ангел або демон", "Фізрук", "Анжеліка".

Нагадаємо, вчора російські правозахисники повідомили про затримання під час акції "Марш миру" в Санкт-Петербурзі двох осіб, один з яких мав при собі український прапор.