ua en ru

У Москві можуть ліквідувати Бібліотеку української літератури

У Москві можуть ліквідувати Бібліотеку української літератури Фото: Бібліотека української літератури в Москві

В приміщенні бібліотеки мають намір створити Мультимедіа-центр східно-слов'янських народів

Влада Москви може ліквідувати Бібліотеку української літератури. Про це у Facebook повідомив адвокат арештованого директора бібліотеки Наталії Шаріної Іван Павлов з посиланням на свої джерела.

"З надійного джерела в уряді Москви прилетіла новина, що Бібліотеку української літератури в найближчий час збираються ліквідувати. Департамент національної політики, міжрегіональних зв'язків та туризму міста Москви, кому переходить приміщення БУЛ, просить Департамент культури прилаштувати кудись книжкові фонди бібліотеки, а також "вирішити питання подальшого працевлаштування" її співробітників. У приміщенні БУЛ збираються створити якийсь Мультимедіа-центр східно-слов'янських народів", - повідомив Павлов.

Из надежного источника в правительстве Москвы прилетела новость, что Библиотеку украинской литературы в самое ближайшее ...

Опубликовано Иваном Павловым 21 декабря 2015 г.

Нагадаємо, 30 листопада суд помістив директора Бібліотеки української літератури Наталію Шаріну під домашній арешт у справі про розповсюдження екстремістських матеріалів. Шаріна буде залишатися під домашнім арештом до 27 грудня.