ua en ru

Москаль заявив, що співробітники СБУ зламали його сайт

Москаль заявив, що співробітники СБУ зламали його сайт Фото: Геннадій Москаль

На сайті Москаля з'явився компромат на нового заступника голови СБУ

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що співробітники Служби безпеки України (СБУ) зламала його офіційний сайт і розмістила там "качку" для компрометації нового заступника СБУ Віталія Малікова. Про це йдеться в повідомленні на сайті Москаля.

"Тупорилі "специ" з СБУ зламала мій сайт і вставили інформаційну "качку" для компрометації нового керівника Антитерористичного центру", - заявив Москаль.

Відзначається, що фейковая новину про Малікова з'явилася в стрічці новин 1 березня 2014 р. кілька днів тому.

"Новина з вигаданими фактами про В. Малікова була навмисно вставлена хакерами в розкручений сайт, щоб потім поширити її, як компромат, у різних ЗМІ з посиланням на моє ім'я", - заявив Москаль.

Він повідомив, що публікація була видалена з сайту, і попросив ЗМІ не посилатися на цю інформацію.

При цьому Москаль покладає відповідальність за злом свого сайту на співробітників СБУ.

"Замовники цієї брудної піар-технології мені відомі - сліди ведуть на Володимирську, 33 в Києві", - заявив Москаль.

Він підкреслив, що це роблять співробітники СБУ, яким не подобаються нові кадрові призначення у відомстві.

"Низька кваліфікація виконання замовлення є зайвим доказом, що його виконували саме в СБУ. По-перше, чужорідна новина настільки різко виділялася по стилю подачі від сусідніх інформацій, що це очевидно навіть для нефахівців. По-друге, 1 березня на моєму сайті було розміщено заяву з різкою критикою керівництва МВС за призначення на посаду начальника Кримського главку міліції члена партії регіонів Авруцкого, який здав Крим росіянам без будь-якого опору. Це заява зникла, а замість неї виставили інформаційну "качку", - повідомив Москаль.

Губернатор пообіцяв з'ясувати, хто за цим стоїть і розібратися з ними "по-донбаськи".

Відзначимо, що в повідомленні, яке було розміщено на сайті Москаля, зазначалося, що "Маліков прославився тим, що в першу чергу відремонтував свій кабінет, додавши кухню і душову, забезпечив себе житлом площею 200 квадратних метрів і забезпечив житлом свою дочку від першого шлюбу".

Нагадаємо, 23 червня Віталій Маліков був призначений заступником голови СБУ.