ua en ru

Москаль заявив, що російські фури в Закарпатті ніхто не блокує

Москаль заявив, що російські фури в Закарпатті ніхто не блокує Фото: Геннадій Мокаль спростував відновлення блокади фур РФ

За добу через Закарпатську область проїхало 20 фур із російськими номерами

Ніякого блокування російських фур у межах Закарпатської області (як на в'їзді на адміністративній межі, так і на виїзді біля контрольно-пропускних пунктів на державному кордоні) немає. Про це заявив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль, повідомляє його прес-служба.

Зазначено, що протягом суботи, 27 лютого, та ночі на неділю, 28 лютого, через Закарпатську область загалом проїхало 20 фур із російськими номерами, із них 16 - на виїзд із України в напрямку країн Євросоюзу, а 4 на в'їзд із ЄС в Україну.

"Через контрольно-пропускний пункт "Дяково" на українсько-румунському кордоні 6 російських фур виїхали в Румунію, а одна заїхала в Україну. Через КПП "Ужгород" на українсько-словацькому кордоні 8 фур виїхали в Словаччину, а три заїхали в Україну. Через КПП "Тиса" на українсько-угорському кордоні в Угорщину виїхали дві фури, а в зворотному напрямку не заїхала жодна", - доповів губернатор.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що активісти ВО "Свобода" зупинили 13 російських фур у Львівській області.