ua en ru

Москаль ввів дисципліну чиновникам Закарпаття

Москаль ввів дисципліну чиновникам Закарпаття Фото: Генадій Москаль

Робочий день у держслужбовців розпочинатиметься о 8:00, а не о 9:00, як раніше

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Генадій Москаль ввів дисципліну місцевим чиновникам - на одну годину раніше переніс початок робочого дня. Про це повідомляє ужгородське видання "Регіон ТВ".

"Першим питанням для нового голови ОДА Генадія Москаля стала дисципліна. Тепер чиновники приходитимуть на роботу на годину раніше", - йдеться у повідомленні.

Так, сьогодні, 16 липня, в ході першої наради, голова Закарпатської облдержадміністрації озвучив рішення про перехід на новий робочий день: відтепер робочий день у держслужбовців розпочинатиметься о 8:00, а не о 9:00, як раніше.

Також сьогодні Москаль "зіткнувся зі скандалом" на вулицях Ужгороду. Біля магазину "Корзо" зібралась велика кількість людей, зокрема серед присутніх були й представники правоохоронних органів, які виступали "проти незаконних дій з приватизації магазину".

"Багато людей зупинялися, щоб розібратися у ситуації. За словами очевидців, магазин "захопили" бандити", - повідомляє місцеве видання "Закарпатський Кореспондент".

Москаль ввів дисципліну чиновникам Закарпаття

Фото: Москаль в Ужгороді

"Опинився поруч і новий глава ОДА Геннадій Москаль, до якого миттєво підбіг обурений народ - просити розібратися з безладом, пов'язаним з магазином. "Губернатор" пообіцяв втрутитися, чим викликав радісні вигуки людей", - зазначають ЗМІ.

Нагадаємо, вчора Президент України Петро Порошенко призначив екс-голову Луганської ОДА Геннадія Москаля головою Закарпатської облдержадміністрації.