ua en ru

Москаль призупинив роботу п'яти РДА, які перебувають на підконтрольній території бойовикам

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль призупинив роботу Антрацитівської, Краснодонської, Лутугинської, Перевальської та Слов'яносербської райдержадміністрацій.

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль призупинив роботу Антрацитівської, Краснодонської, Лутугинської, Перевальської та Слов'яносербської райдержадміністрацій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської ОДА.

"Території, де розташовані зазначені РДА, контролюються ЛНР, зв'язок з керівництвом і працівниками райдержадміністрацій втрачена, крім того, є дані, що деякі з них пішли на співпрацю з ЛНР. Президенту України направлено подання на звільнення голів зазначених РДА, а всі інші співробітники звільнені наказом голови ОДА", - йдеться в повідомленні.

"Щодо представників місцевого самоврядування, які співпрацюють з органами ЛНР (міські і сільські голови, працівники міських і сільських рад), то повноважень щодо їх працевлаштування та звільнення з посад голови ОДА немає", - додали в прес-службі.

Нагадаємо, за словами Москаля, під контролем ЛНР знаходиться дві третини населення Луганської обл.