ua en ru

Москаль доручив відключити від електроенергії Луганську РРТ

Москаль доручив відключити від електроенергії Луганську РРТ Фото: Геннадій Москаль

Всім співробітникам філії рекомендується виїхати з окупованої території

Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль підписав розпорядження, яким зобов'язав ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» відключити від енергопостачання головні об'єкти Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ). Про це повідомляється на сторінці Луганської облдержадміністрації у Facebook.

"Луганська філія Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) так і не переїхала з окупованого Луганська на контрольовану Україною територію. Мало того, що фахівці КРРТ організували в так званій "ЛНР" трансляцію російських та сепаратистських телеканалів із антиукраїнською пропагандою, вони й далі офіційно числяться працівниками Луганської філії КРРТ й продовжують отримувати зарплату з України", - йдеться у повідомленні.

Москаль: «Луганська філія РРТ й далі обслуговує терористів «лнр» за українські гроші» Луганська філія Концерну радіомо...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 10 Июнь 2015 г.

Повідомляється, що відповідно до розпорядження всім співробітникам філії рекомендується виїхати з окупованої на контрольовану Україною територію. У разі відмови - співробітники РРТ мають бути звільнені з роботи.
Москаль також вимагає притягнути до відповідальності керівництво Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України і Концерну РРТ за бездіяльність і потурання терористам так званої "ЛНР".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЛНР заблокувала останній пункт пропуску з окупованої території.