ua en ru

Москаль попросив у посла США інвестиції і гарантував, що "ні цента" не вкрадуть

Москаль попросив у посла США інвестиції і гарантував, що "ні цента" не вкрадуть Фото: Генадій Москаль та Джеффрі Пайєтт

З 2005 року в регіоні не було реалізовано жодного серйозного інвестиційного проекту

Глава Закарпатської обласної державної адміністрації Генадій Москаль сьогодні, 21 липня, зустрівся в Ужгороді з послом США в Україні Джеффрі Пайєттом. В ході зустрічі обговорювалися події на Сході України та інвестиційні можливості Закарпатської області, повідомляє прес-служба глави Закарпатської ОДА.

Як зазначив Москаль, з 2005 року в регіоні не було реалізовано жодного серйозного інвестиційного проекту.

"Я попросив пана посла, щоб він допоміг з американськими інвестиціями, а я зі свого боку гарантую, що на корупційну складову інвестор не витратить навіть півцента", - заявив Москаль.

Окрім цього обговорювалися події із "Правим сектором" на Закарпатті.

"Я дуже ціную те, що розповів мені Москаль про недавні події за участі так званого "Правого сектору". Те, як повестися з цими групами далі, - питання яке повністю в руках українського уряду і українських правоохоронних органів. Але я хочу зауважити, що ми, США, всіляко підтримуємо позицію, висловлену Президентом України Петром Порошенком, міністром МВС Арсеном Аваковим і керівником області Геннадієм Москалем про те, що застосування сили, використання зброї - це виключна прерогатива українського уряду і силових структур українського уряду. Це є загальноприйнята демократична норма", - висловив офіційну позицію США Джеффрі Пайєтт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Москаль ввів дисципліну чиновникам Закарпаття.