ua en ru

Москаль попросив главу ЦВК перенести вибори в 105 окрузі Луганської області

Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль звернувся до голови Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському з проханням перенести вибори народних депутатів України в окрузі №105 Луганської області.

Голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль звернувся до голови Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському з проханням перенести вибори народних депутатів України в окрузі №105 Луганської області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛОДА.

"Доводимо до Вашого відома, що на одній з виборчих дільниць одномандатного виборчого округу № 105 голосування з позачергових виборів народних депутатів України провести неможливо. Для забезпечення безпеки виборців та кандидатів в народні депутати ОДА просить відстрочити вибори в цьому одномандатному окрузі після закінчення АТО", - йдеться в листі, який Москаль направив главі ЦВК.

За даними ЛОДА, з 11 округів області вибори будуть проводитися тільки у 106, 107, 112, 113, 114 округах.

"В 104, 105, 108, 109, 110 і 111 округах провести вибори неможливо. Оскільки деякі округи практично повністю знаходяться на підконтрольній повстанцям території", - повідомили в обладміністрації.

Нагадаємо, раніше губернатор Луганської області Геннадій Москаль вже просив главу ЦВК Охендовського провести вибори Ради в окрузі №104 Луганської обл. після закінчення АТО. Також він попередив про небезпеку проведення виборів в окрузі №114.