ua en ru

Москаль призначив службове розслідування за фактом диверсії на ж/д ділянці в Луганській обл

Москаль призначив службове розслідування за фактом диверсії на ж/д ділянці в Луганській обл Фото: мГенадій Москаль

Москаль звинуватив "Укрзалізницю" у неофіційній торгівлі з бойовиками ЛНР

Керівник обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль призначив службове розслідування за фактом диверсії на ділянці залізниці, в результаті чого були поранені двоє залізничників. Про це він написав у своєму Facebook.

"На період службового розслідування я вимагаю від "Укрзалізниці" відсторонити від посади начальника локомотивного депо Попасній, вузлової станції Попасній, а також вузлової станції Світланівка. І направити фахівців "Укрзалізниці" для участі у службовому розслідуванні. Матеріали службового розслідування я направлю в Генпрокуратуру для притягнення винних до кримінальної відповідальності... Вимагаю надати інформацію громадськості, що саме везли в ЛНР в 20 вагонах, які порожні поверталися на контрольовану Україною територію... Також у мене запитання до "Укрзалізниці": чому на відвантаження вугілля, видобутого на українській території, а також на будівництво фортифікаційних споруд, вагонів та локомотивів не вистачає, а на неофіційну торгівлю з терористичною організацією вони знаходяться", - заявив він.

Москаль: «Укрзалізниця веде неофіційну торгівлю з терористичною організацією ЛНР»У зв'язку з сьогоднішньої диверсією н...

Posted by Hennadii Moskal on 25 квітня 2015 р.

Нагадаємо, 23 квітня на ж/д в Донецькій області стався вибух під час руху поїзда.