ua en ru

Москаль має намір працювати главою Закарпатської ОДА до кінця президентського терміну Порошенка

Москаль має намір працювати главою Закарпатської ОДА до кінця президентського терміну Порошенка Фото: Геннадій Москаль

Порошенко продовжив строк перебування Москаля на державній службі до 7 червня 2019 року

Геннадій Москаль має намір працювати главою Закарпатської обласної державної адміністрації до кінця президентського терміну Петра Порошенка. Про це повідомляє прес-служба Москаля.

"Оскільки останнім часом знову штучно інспіруються чутки про закінчення повноважень, вихід на пенсію чи переведення на інше місце роботи голови облдержадміністрації Геннадія Москаля, прес-служба ОДА повторно роз’яснює: 1 жовтня 2015 року Президент України Петро Порошенко своїм погодженням продовжив строк перебування Г.Москаля на державній службі до 7 червня 2019 року", - йдеться у повідомленні.


Москаль має намір працювати главою Закарпатської ОДА до кінця президентського терміну ПорошенкаФото: Порошенко продовжив строк перебування Москаля на державній службі

"Я чудово розумію, що на Закарпатті є персони, які готові на що завгодно, тільки б мене відправили на пенсію чи перевели на інше місце роботи - хоч на підвищення, хоч за кордон, тільки не Закарпаття...Мушу розчарувати цих персон - я залишаюся на своєму робочому місці, не йду ні на пенсію, ні на інше місце роботи, а буду працювати головою Закарпатської ОДА до закінчення повноважень президента України. З цим фактом доведеться змиритися, а якщо він комусь не до вподоби, хай звертається у Вищий адміністративний суд України", - заявив Москаль.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Москаль розпорядився перейменувати Жовтневу площу в селі Минай на честь Енді Ворхола.