ua en ru

Мосійчук має намір голодувати, поки не зустрінеться з Шокіним, - адвокат

Мосійчук має намір голодувати, поки не зустрінеться з Шокіним, - адвокат Ігор Мосійчук

На даний момент депутат почуває себе нормально

Народний депутат Радикальної партії Ігор Мосійчук має намір голодувати доти, поки не зустрінеться з генеральним прокурором України Віктором Шокіним. Про це заявила адвокат Мосійчука Оксана Мельник, передає "112 Україна".

"Сьогодні на 14 годин було призначено процесуальну дію - допит Ігоря Володимировича. Допит відбувався в ізоляторі СБУ. Я була присутня. Його допитували як підозрюваного. Ігор Володимирович, як народний депутат, зажадав, що він хоче особисто побачитися з генеральним прокурором України Шокіним і вже після цього давати пояснення щодо підозри, яка йому висувається", - зазначила вона.

Мельник також повідомила, що на даний момент депутат почуває себе нормально, але у випадку якщо його стан погіршиться, медична частина, яка є в ізоляторі СБУ, буде надавати йому медичну допомогу.

"Виглядає він непогано. Голодування він також продовжує, про що він слідчому повідомив. Голодування він припинить тільки після того, як він матиме зустріч безпосередньо з генеральним прокурором України. На даний момент він приймає тільки воду. Здоров'я більш-менш нормальне. Як тільки йому стане гірше, медична частина, яка є в ізоляторі СБУ, буде надавати йому медичну допомогу. Він особисто підтвердив, що почуває себе нормально", - пояснила Мельник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ляшко закликав Мосійчука припинити голодування.