ua en ru

Moody's підтвердило рейтинг OTP Bank (Україна) на рівні "Ba2"/прогноз "негативний"

Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service підтвердило довгостроковий депозитний рейтинг у місцевій валюті OTP Bank (Україна) на рівні "Ba2" з "негативним" прогнозом. Про це говориться в повідомленні агентства.
Згідно з повідомленням, підтвердження банку депозитного рейтингу в місцевій валюті з негативним прогнозом пов'язано з недавньою заявою про підтвердження автономного рейтингу фінансової стабільності (BFSR) материнської структури українського банку - OTP Bank (Угорщина) на рівні "D+" (порівнянне з "Ba1" в довгостроковому плані), з "негативним" прогнозом.
Нагадаємо, раніше Moody's змінило прогноз 13 українських банків за рейтингом депозитів в іноземній валюті з "стабільного" на "негативний" у зв'язку зі зниженням прогнозу суверенного рейтингу України. Прогноз знижений таким банкам: "ОТП банк", "Приватбанк", "Укрексімбанк", "Укрсиббанк", "Райффайзен банк Аваль", "Дочірній банк Сбербанку Росії", "Перший український міжнародний банк", "Банк Форум", "Банк Південний", "Ощадбанк України", "Кредит Дніпро банк", "Промінвестбанк", "Укрінбанк".