ua en ru

Монако - Манчестер Сіті: огляд матчу

Монако - Манчестер Сіті: огляд матчу Фото: Монако - Манчестер Сіті

Монако обійшло Манчестер Сіті з рахунком 3:1

Матч між "Монако" і "Манчестер Сіті" відбувся вчора, 15 березня, в рамках 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів (ЛЧ). Монако на своєму домашньому стадіоні приймало англійців в останньому матчі етапу ЛЧ. Детальніше - в матеріалі РБК-Україна.

Склади команд і результат матчу

Монако: Субашич, Сідібе, Раджі (Траоре, 70), Жемерсон, Менді, Фабіньо, Бакайоко, Лемарен, Бернарду Сілва, Жермен, Мбаппе (Моутіньо, 81).

Манчестер Сіті: Кабальєро, Санья, Стоунз, Коларов, Кліші (Ихеаначо, 85) - Стерлінг, Фернандіньо, Давід Сілва, Де Брайне, Агуеро, Сані.

Попередження: Бакайоко, Жермен, Стерлінг, Санья, Де Брайне.

Голи: Мбаппе (8), Фабіньо (29), Бакайоко (77), Сані (72).

Монако - Манчестер Сіті: відео голів

Враховуючи, що в першому матчі 21 лютого Ман Сіті перемогли Монако з рахунком 5:3, за підсумками другої зустрічі загальний рахунок протистояння склав 6:6. Однак, саме Монако буде продовжувати боротьбу в ЛЧ з "правилом виїзного гола", згідно з яким при нічийному підсумковому результаті, переможцем вважається команда, яка забила більше голів на чужому полі.

Гвардіола вперше не пройшов у півфінал ЛЧ

За підсумками матчу Монако - Манчестер Сіті головний тренер Ман Сіті Хосеп Гвардіола вперше в кар'єрі не зміг дістатися навіть до півфіналу Ліги чемпіонів. Про це повідомляє статистичний агрегатор Opta. "

Ман Сіті за підсумками двоматчевого протистояння зазнав поразки від Монако і вилетів вже в 1/8 фіналу турніру.

Раніше Гвардіола встиг попрацювати головним тренером Барселони і Баварії.

З іспанцями наставник чотири рази доходив до півфіналів, а з німцями тричі домагався такого ж успіху. При цьому в 2009 і 2011 роках він вигравав турнір з каталонцями.

"Ми відмінно зіграли в другому таймі, однак у першій половині зустрічі забули зробити це. Після перерви ми боролися набагато краще, але для перемоги цього було недостатньо. Постараємося винести уроки з помилок", - прокоментував матч Гвардіола.

"Нам вдалося вибити з турніру другу команду Англії. Це говорить про силу французького футболу. Ми відмінно виступили в першому таймі, абсолютно не дозволяючи суперникові грати у свій футбол. Ми задоволені матчем. Вважаю, що Монако заслужено пройшов Манчестер Сіті", - прокоментував у свою чергу наставник Монако Леонардо Жардім.

Нагадаємо, жеребкування чвертьфіналу Ліги Чемпіонів відбудеться завтра, 17 березня.