ua en ru

МОН вимагає негайного розслідування побиття викладача НаУКМА в центрі Києва

Міністерство освіти і науки України (МОН) висловлює своє обурення і категорично засуджує побиття викладача кафедри культурології Національного університету "Києво-Могилянська академія" Василя Черепанина.

Міністерство освіти і науки України (МОН) висловлює своє обурення і категорично засуджує побиття викладача кафедри культурології Національного університету "Києво-Могилянська академія" Василя Черепанина. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МОН.

"Міністр освіти і науки Сергій Квіт звернувся до Міністерства внутрішніх справ України з вимогою невідкладного розслідування жорстокого побиття викладача університету в центрі Києва", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, Міносвіти буде здійснювати юридичний супровід цієї справи.

Нагадаємо, ввечері 23 вересня біля станції метро "Контрактова площа" невідомими у камуфляжній формі був жорстоко побитий і отримав тяжкі тілесні ушкодження викладач Києво-Могилянської академії, редактор журналу "Політична критика" Василь Черепанин. Сам постраждалий пов'язує цей напад зі своєю професійною діяльністю. Нападники не були затримані правоохоронцями.