ua en ru

Наречені поїхали на весілля на екскаваторах для економії грошей

В Китаї наречений, який працює на важкій техніці, використав екскаватори автопарку своєї компанії замість весільних машин, щоб заощадити гроші.

В Китаї наречений, який працює на важкій техніці, використав екскаватори автопарку своєї компанії замість весільних машин, щоб заощадити гроші, повідомляє «OrangeNews».

35-річний Чжан Зонквінг, визнає, що в нього пішло трохи часу на те, аби переконати свою 26-річну наречену Йе Юзі погодитися на його план. Але він каже, що його ідея мала великий успіх і велика кількість людей вийшли, щоб поспостерігати за щасливою парою, яка проїжджала повз у ковші керованого екскаватора.

Всі шість екскаваторів були прикрашені стрічками та повітряними кульками на весіллі у Пінгдінгсхані, що в провінції Хенань у центральному Китаї.

«Наша компанія продає екскаватори, тому я мав можливість зекономити досить багато на оренді весільних машин - але я не очікував, що це приверне стільки уваги. Основна ідея була - заощадити гроші на вартості весілля, але, врешті-решт, воно виявилось дуже особливим», - сказав наречений.

Йе Юзі сказала, що вона була абсолютно проти цієї ідеї спершу, але Ч.Зонквінг переконав її, відзначивши, яким пам'ятним буде їх весілля.

«Стоячи перед ковшем екскаватор я побачила, що він дрижить, але це все було варте того. Я була дуже схвильована і повинен була тримати його за руку міцно, щоб не вислизнути з ковша", - сказала наречена.

Пара роздавали цукерки на весіллі поліцейським уздовж маршруту, щоб ті допомагали компенсувати дорожні пробки.

Нагадаємо, це вже не перший випадок «весілля на екскаваторі». Декілька років тому в США наречена Максін Баггарлейн прибула до вівтаря разом зі своїм батьком у ковші п'яти-тонного екскаватора.