ua en ru

Могильов буде домагатися розширення повноважень Криму

Голова Ради міністрів, голова Кримської республіканської організації Партії регіонів Анатолій Могильов має намір домагатися розширення повноважень Криму. Про це він заявив на ІІІ етапі XVІ конференції КРО Партії регіонів в Сімферополі, передає кореспондент РБК-Україна.
"Нам необхідно посилювати ті повноваження, які має Автономна Республіка. Нам потрібні всі повноваження, щоб ті рішення, які приймаються для кримчан, приймалися не в Києві, а на території Криму. Це дозволить швидко та ефективно вирішувати питання, - сказав Могильов. - Я буквально вчора розмовляв про це з Президентом... Його бачення питання таке, щоб повноваження Криму були значно розширені", - зазначив Могильов.
Глава уряду автономії додав, що має намір зробити процедуру прийняття рішень на всіх рівнях влади максимально прозорою для жителів Криму. "Я вже дав низку вказівок в Раді міністрів, щоб всі процедури були прозорими і ясними для людей", - резюмував Могильов.
Нагадаємо, сьогодні КРО Партії регіонів одноголосно обрала своїм керівником голову Ради міністрів Криму Анатолія Могильова.